2010. április 21., szerda

AURA SOMA- A Fény Esszenciája

Amikor az ember először találkozik az Aura Somával, egy teljesen új világ tárul fel előtte. Felfedezheti, hogyan ötvöződnek a színek, a növények és az ásványok gyógyereje egy olyan rendszerben, amely együttműködik az egyénnel és támogatja hogy érzelmi blokkjait, sérelmeit természetes módón feloldja. Mindemellett lehetőséget ad, hogy megismerhessük önmagunkat mélyebb szinten, és helyreállíthassuk a belső harmóniánkat, hogy teljes mivoltunkban tudjunk megnyilvánulni itt és most.
Egy konzultáció 4 palack választásából áll a 107 darabos készletből. A választottak elemzése alapján tisztább képet kapunk arról, hogy a lélek milyen utat választott magának, mi a valódi potenciája, milyen kihívásokkal küzd, és hol tart ebben a folyamatban. Javasolt, hogy ilyenkor a kliens haza is vigyen egyet a választott üvegekből. Ennek tartalmát a testre kenve fejti ki energetikai hatását, támogat és kiegyensúlyoz. Önmagában a konzultáció is értékes információkat hozhat felszínre, amely segít, hogy tudatosabban élhessük életünket. Az Aura Soma termékek közé tartoznak az
Egyensúly Üvegek
*Pomanderek
*Quintesszenciák
*Arkangyal Olajok
Színesszenciák
Tengeri és Pillangó Esszenciák
A * jelölésű termékek kaphatóak légpermet kiszerelésben is. Így az egész környezetünkre kihatnak a jó rezgések. Ez hasznos lehet céges megbeszéléseknél, előadások ellőtt, családi programok közben és természetesen a személyes légterünk energetizálásában.
Minden termékről és azok hasznosításárol személyesen tudunk beszélni.

Szeretettel várok minden érdeklődőt:
Irisz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése