2010. április 23., péntek

A Sámánikus Utazás Mint Belsö Út



A Sámánikus terápia módszerek még ma is őrzik a hagyományos elveket és hozzáállást, de még is annyira dinamikus és szabálytalan rendszer, hogy akárkihez és bármilyen szituációhoz illeszthető.

Lehet úgy is tekinteni a sámáni munkára, mint egy lehetőség újra találkozni belső energiáinkal, vagy vissza tériteni az elveszett energiákat, amelyek elhagytak bennünket életeink során trauma vagy nehézségben. E fajta terápia segít újra egyensúlyba kerülni, megismerni magunkat mélyebb szinten, és azonnal együtt működni a bennünk zajló eseményekkel. Nem csak a jelennel kapcsolatosan kaphatunk visszajelzést, hanem a múltbeli sérelmeket is lehet gyógyítani, illetve a jövővel kapcsolatosan is kérhetünk tanácsot, tanítást.

Minden további hasonló szellemi munkához és a lelki erőnk fenntartásáért, szükségünk lesz elsősorban egy erő állatra. Mindenki egy erő állatnak a védelme allatt áll amikor megszületik. Ez az állat képviseli és őrzi az embernek a valódi esszenciáját, de gyakran elöfordul hogy elhagy, mert a fejlödö társadalomban egyre inkább kiszorul az életünkböl. Tulajdonképpen az adott erő állat egy energia minőséget hordoz magával amire éppen szükségünk van. Az ember élete során több erő állat is lehet. Mindegyik felelös egy másik funkcióért bár van egy, amely végig kísér az egész életünkön, mint az esszenciánk. Ezért is nagyon fontos a vele kapcsolatos energia szál, hogy stabil legyen.

Egy utazás során tudat állapotot változtatok és egy másik dimenzióban találkozok az erö állattal, amit visszahozok a kliens számára. Ennek az erőnek a minősége természetesen energetikailag hat, ami nem csak egy érdekes történetet és tanulságot ajánl fel. Az ott történt oldások, mint pédául az energia felvétel stb., átíródik ebben a fizikai dimenzióban. Nagyon érdekes megfigyelni amint valakiben újra visszatér az erö és érzi, hogy valami megváltozik benne. Nagyon célzottan, gyorsan és hatékonyan működik az az ősi gyógyitó rendszer.

Amikor már van erő állatunk, akkor közlekedhetünk biztonságosan a 3 világ közt (alsó, középsö, és felsö). Erö állatunk tudja ezeknek a birodalmaknak térképét és nem engedi, hogy el tévedjünk vagy védtlenül álljunk a kihivás ellőtt. Mindig támogat, tanácsot nyújt és épit bennünket.

Valamikor rögtön készen állunk, hogy egy elveszett lélek darab visszatérjen hozzánk. Lehet több idő kell az újonnan szerzett energiák integrációjához. Ami az utazás alatt történik teljesen sorsszerű és spontán. Tulajdonképpen bármi történhet, hiszen ebben a tudat állapotban a legtökéletesebben tudjuk mire van szükségunk hiszen egy intuitívabb minöségünkkel találkozunk.
Egyszerűen: ha egy lélek darabnak itt az ideje hogy vissztérjen akkor arra mód kerül. Ha egy új erö állat akar jönni akkor az jön. Én valojábban csak megadom az ösvényt azaz azt a csatornát, amin keresztül ezek az energiak közlekedni tudnak a dimenziók között. Egy kaput nyitok, hogy megnyilvánulhassanak ezek az erök itt és most.

Nagyon sokat tudnék még írni erröl a módszerről , de egyszerűen szinte olyan lehetetlen elmagyarázni, hogy inkább érdemes megtapasztalni. Nekem is mesélt sokat tanítóm erröl. Együttműködésünk kezdetekor az első erő állatom megszerzése volt az a pont, amikor saját magam találkozhattam egy olyan energiával ,amit mindig is közelemben érzetem, de sosem észleltem idáig. Könnyekig voltam hatva, ahogy erő állatomhoz bújtam és ő kedves szavaival tanácsot és vigszat ajánlott számomra. Azóta is aktívan fürkészem a magamban rejlő rejtélyeket és boldogan, szivből segítek másokat is azon az úton, akik úgy érzik szeretnék megélni saját belső, erejüket.



Egy utazás az alábbiakból áll:

Bevezető a módszerbe
Kérdésekre válasz
A kliensel beszélgetés a kihívásairól vagy céljairól
Egy misszió megfogalmazása, amely az utazás keretét meghatározza
Felkészülés/ személyes kívánságok, ajánlások az oltár felé
Engergetikai tisztitás hanggal, füstel, vagy kristályal*
Diagnosztika felmérés csörgőkkel
Utazás
Erö állat vagy lélek darab transzmissziója
Utazás átbeszélése / javaslatok**

* egyéni preferenciákat lehet jelezni. Valaki nem szereti a füstöt, vagy az adott hangok zavarják. Az ellazulás, felkészités a cél. Egy személyes tárgyat (ékszert, kristályt, tollat vagy bármit lehet hozzni támogató eszközként)

** Érdemes leírni a kulcs mondatokat az utazásból hogy bármikor fel lapozhassuk a történteket és láthassuk fejlődésünket. Kell papír vagy füzet.

Az utazás allat egy helybe kell feküdni maximum fél óráig. Be lehet takarózni és kényelembe helyezkedni. A kliensnek nincs más dolga, mint a misszióját észbetartani és figyelni az érzéseire, gondolataira, testi érzeteire- ezek is nagyon sokat árulkodnak a folyamatról. Érintkezés csak az erö állat illetve az lélek darab átadásánal történik, amikor bele fújom a mellkasba és a koronába az energia minőséget. Ha valakinek ezzel gondja van, megoldható más módót találni az energia közvetítésére, hiszen táv gyógyításban is lehet alkalmazni az itt leírt módszert.

2 megjegyzés:

  1. Hát most nagyon megleptél, de igazán örülök!
    Nagyon jó lesz ez az oldal, ha gondolod szívesen írok róla a magam blogján is.
    Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Én is örülök és szeretném ha minél több ember eljutna hozzám mert akkor tudom hogy adtam valamit. Hogy ha felteszel bloggodra az nagy segitség. Minden jót!

    VálaszTörlés